HENKILÖKUNTA

MARIKA BLOMBERG

Parturi-Kampaaja & Ripsiteknikko. Liikkeen omistaja.

Marika on työskennellyt alalla vuodesta 2012 asti.

"Olen vaativa työni jäljestä ja pyrinkin aina täyttämään asiakkaideni toiveet niin hyvin kuin se vain on mahdollista. Koen, että kampaajan työssäni minulla on siihen tarvittavaa visuaalista silmää ja kykyä saada asiakkaan parhaat puolet esiin leikkausten- sekä värjäysten avulla. Seuraan aktiivisesti alan trendejä ja olenkin kiinnostunut opiskelemaan kaikkea siihen liittyvää. Ripsipidennyksiä tehdessäni pikkutarkkuuteni ja kärsivällisyyteni pääsevät oikeuksiinsa. Tämä on ehdottomasti haaveammattini ja olenkin kiitollinen että saan tehdä sitä mukavassa työympäristössä upeiden ja taitavien työkavereideni kanssa."

Marikan töitä nähtävillä Studio MB:n Facebook sivuilla, sekä instagramissa: studiomb_NIINA HANHELA

Parturi-kampaaja

Niina kokee kampaajantyön kutsumusammatikseen. Lapsuuden ajoista alkanut rakkaus tehdä kampauksia sai hänet myöhemmin opiskelemaan parturi-kampaajan ammatin itselleen. Hän on työskennellyt alalla vuoden 2008 keväästä lähtien.

"Tykkään tehdä kokonaisvaltaisia muutoksia, leikkauksia ja värjäyksiä sekä kampauksia joissa luovuuteni pääsee valloilleen. Tyytyväinen asiakas on paras palkkani."

Niinan töitä nähtävillä Studio MB:n Facebook sivuilla, sekä instagramissa: studiomb_


LIISA LAITINEN

Parturi-Kampaaja

"Olen pienestä asti ollut kiinnostunut hiuksista ja kauneudenhoidosta. Seuraan ahkerasti muotia ja trendejä, joiden pohjalta inspiraatiota löytyy pohjattomasti uusien tekniikoiden ja tyylien siivittämänä. Parhain kiitos on hymy, joka loistaa tyytyväisen asiakkaan kasvoilla, -sitä tunnetta ei voita mikään. Voin sanoa että rakastan työtäni!"

Liisan töitä on nähtävillä studio MB:n Facebook sivuilla, sekä instagramissa: studiomb_ENNI HUMALAJOKI

Kosmetologi