HENKILÖKUNTA

MARIKA BLOMBERG

Parturi-Kampaaja & Ripsiteknikko. 

Marika on työskennellyt alalla vuodesta 2012 asti.

"Olen vaativa työni jäljestä ja pyrinkin aina täyttämään asiakkaideni toiveet niin hyvin kuin vain pystyn. Koen, että kampaajan työssäni minulla on siihen tarvittavaa visuaalista silmää ja kykyä saada asiakkaan parhaat puolet esiin leikkausten- sekä värjäysten avulla. Ripsipidennyksiä tehdessäni pikkutarkkuuteni ja kärsivällisyyteni pääsevät oikeuksiinsa. Tämä on ehdottomasti haaveammattini ja olenkin kiitollinen että saan tehdä sitä mukavassa työympäristössä  upeiden ja taitavien työkavereideni kanssa."

instagram: @by.marika.mb ja @studiomb_NIINA HANHELA

Parturi-kampaaja

Niina kokee kampaajantyön kutsumusammatikseen. Lapsuuden ajoista alkanut rakkaus tehdä kampauksia sai hänet myöhemmin opiskelemaan parturi-kampaajan ammatin itselleen. Hän on työskennellyt alalla vuoden 2008 keväästä lähtien.

"Tykkään tehdä kokonaisvaltaisia muutoksia, leikkauksia ja värjäyksiä sekä kampauksia joissa luovuuteni pääsee valloilleen. Tyytyväinen asiakas on paras palkkani."

instagram: @hairbyniinamb ja @studiomb_


LIISA LAITINEN 

Parturi-Kampaaja (ÄITIYSLOMALLA)

"Olen pienestä asti ollut kiinnostunut hiuksista ja kauneudenhoidosta. Seuraan ahkerasti muotia ja trendejä, joiden pohjalta inspiraatiota löytyy pohjattomasti uusien tekniikoiden ja tyylien siivittämänä. Parhain kiitos on hymy, joka loistaa tyytyväisen asiakkaan kasvoilla, -sitä tunnetta ei voita mikään. Voin sanoa että rakastan työtäni!"

 instagram: studiomb_

LIISA PIILONEN

Parturi-kampaaja & Ripsiteknikko