Koulutukset

Koulutukset

Koulutukset 2024

HUOM! Koulutusesittelyt suuntaa antavia. Koulutussisältöihin tulee muutoksia ja tarkennuksia myöhemmin. 


Ripsipidennyskoulutukset 

LEVEL 1. Klassiset

LEVEL 2. Valmisviuhkat

LEVEL 3. Muotoilut, erikoiskaaret

Muut koulutukset. 

- Lash lift & Brow lift

- Ripset ja kulmat. Värit ja muotoilut (yhdistettävissä)

Valittavat lisämodulit koulutuksiin

- Yritystoiminta alkuun (yhdistettävissä level 1. eteenpäin)

-  Hinnoittelun perusteet (yhdistettävissä level 1. eteenpäin)

Lisätietoa koulutuksista

Meillä saat kattavat alan koulutukset jotka on räätälöity juuri sinua varten. Voit valita leveleistä, yhdistelmistä ja moduleista juuri sinun tarpeisiisi sopivimman kokonaisuuden. 

Koulutuksen jälkeen et jää yksin, vaan pääset osaksi  innostavaa tiimiämme jossa sinulla on saatavillasi aina kouluttajan sekä muiden tiimiläisten tuki. 

Voit kouluttautua askel kerrallaan alan ammattilaiseksi. Kehity kanssamme ja luo kannattava kauneusbusiness, me autamme ja mentoroimme sinua yli 10 -vuoden kokemuksella.

Pssst. Meille on tulossa myös mahdollisuus kouluttautua koulutussopimuksella liikkeessämme, Koulutussopimuksella pääset tiloihimme harjoittelemaan ja syventämään oppimaasi. Sinulla on käytössäsi tiloissamme oma työpiste ja työvälineet, sekä kouluttajan läsnäoleva tuki. Voit siis tehdä harjoitustöitä meillä turvallisin mielin ja saada ajantasaista ohjausta. Teemme koulutussopimuksista henkilökohtaisen oppimissuunnitelman ja harjoitteluaikataulut sovitaan ennakkoon kouluttajan ja opiskelijan aikatauluihin sopiviksi. 

Aloitamme alkuvuonna 2024 tuomaan maahan UUTTA PREMIUM-TASON ripsipidennyssarjaa.

Sinulla on siis mahdollisuus päästä heti alkuvaiheessa mukaan tiimiimme ja työskentelemään laadukkaan uuden ripsipidennysmerkin tuotteilla. Lähde menestymään kanssamme! Järjestämme tiimiläisillemme myös tiimipäiviä ja tapahtumia, jolloin sinulla on mahdollisuus verkostoitua ja jakaa kokemuksia muiden tiimiläisten kanssa. Tiimiläisillemme on myös jatkuvat alennukset ja tiimiedut ripsipidennystarvikkeista verkkokaupassa sekä noutotukussa. 

Haemme myös kouluttajia ympäri Suomea. Haluatko sinä rautainen ammattilainen tiimimme kouluttajaksi? Laita viestiä niin kerromme lisää.

Koulutuksista tulossa lisää tietoa Tammikuussa 2024. Koulutusesittelyt ja valittavat lisämodulit ovat suuntaa antavia. Koulutussisältöjä hiotaan vielä.

Jos tarvitset tietoa koulutuksista aiemmin, voit myös olla yhteydessä sähköpostitse tai laittamalla whatsapp kyselyä numeroon 044  0210081

Tervetuloa meille kouluttautumaan ja halutessasi osaksi tiimiämme!