Myyntituotteet

Osa edustamistamme brändeistä löytyvät täältä. Myymälästämme löytyy myös muilta merkeiltä tuotteita ja tuote-eriä. Myynnissä myös muuta kauneuteen ja muotiin liittyvää. Olemme laajentamassa myymäläämme pikkuhiljaa, joten pysy kuulolla. Tervetuloa liikkeeseemme shoppailemaan ja tekemään löytöjä!

Joe Blascon meikkituotteet sisältävät paljon väripigmenttejä, joten ne ovat käytössä erittäin riittoisia. Tuloksena on upea meikki, joka kestää ihollasi koko päivän!

Joe Blascon meikkejä ei ole testattu eläimillä ja Joe Blasco löytyy Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listalta.

Joe Blascon Skin Care Collection -ihonhoitotuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.
Ihonhoitotuotteet sisältävät merilevistä saatuja mineraali- sekä hivenaineita ja ovat kaikki listattuna Helsingin allergia- ja astmayhdistyksen sivuilla. BiONin käyttämät raaka-aineet ovat 100 % luonnollisia, eivätkä tuotteet sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä, lanoliinia tai parabeeneja.

Ihotautilääkäreiden kanssa yhteistyössä kehitetty BiON luotiin alun perin erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen, ruusufinnin ja ikääntyneen ihon hoitoon. BiON-tuotteet saavat aikaan täydellisen aknen hallinnan yli 90% tapauksista.

EyEnvyn erityiskoostumus vaikuttaa ripsien ja kulmakarvojen pituuteen, paksuuteen ja tuuheuteen vahvistamalla ja ravitsemalla karvatuppea. Tieteellisten tutkimusten perusteella EyEnvy lisää ripsien pituutta ja tuuheutta jopa 45 % kuuden viikon päivittäisen käytön jälkeen. Kliinisesti testattu.

Yksi putkilo riittää noin viideksi kuukaudeksi. Kun lopetat tuotteen käytön, palaavat ripset alkuperäiseen pituuteensa parissa kuukaudessa.


Laadukkaiden ripsituotteiden valmistuttaja LashLovers Oy on kehittänyt ripsienpidennysten käyttäjille tehokkaan ja hellävaraisen Beauty Wash -puhdistusvaahdon. Tuote on hajustamaton ja se on valmistettu Suomessa.

Ehdoton tuote jokaiselle ripsipidennysten käyttäjälle.

Ardell Brow Pomade -kulmatuotteen ainutlaatuinen koostumus Antaa luonnollista väriä ja pitää kulmat ojennuksessa koko päivän ajan. Kevyt koostumus, liukuu kevyesti ja levittyy helposti. Kestää vettä ja kevyttä pyyhkimistä. Erinomainen hinta-laatu suhde!

Matrix - kaikki mitä tarvitset hiusten hoitoon ja muotoiluun! Laaja tuotevalikoima sisältää ratkaisun kaikille hiustyypeille. Innovatiiviset koostumukset, ajan tasalla olevat muotoilutuotteet ja korkea laatu tekevät Matrixista yhden aikamme parhaista hiustuotesarjoista. 


IdHAIR Colour Bomb on uuden sukupolven sävyhoito, joka voimistaa hiusväriä ja ravitsee hiuksia yhdellä käsitelyllä. Kaikki hiusvärit haalistuvat aikanaan - säilytä värisi kirkkaana, kiiltävänä ja intensiivisenä värjäyskertojen välillä upeilla väripommeillamme. Tuotteella voit voimistaa myös luonnollista hiusväriäsi.

IdHAIR Black on 100% miehekäs, kehitetty nykyaikaisille miehelle joka tarvitsee yksinkertaisia, miellyttäviä sekä tehokkaita tuotteita, jotka lunastavat lupauksensa antaen samalla raikkaan maskuliinisen tuoksun.

Sim Sensitive DS hiustenhoitotuotteet ovat korkealuokkaisia, kotimaisia ja hajusteettomia tuotteita ihmisille jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä.  DS -sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla. Tuotesarja on vegaaninen.

Hypetetty Shampoo ja hoitoaine nyt myös meiltä!

Fanolan No Yellow Shampoo on ihastuttava shampoo, joka sopii harmaille, vaaleille, vaalennetuille tai raidoitetuille hiuksille. Se sisältää violetteja pigmenttejä, jotka neutralisoivat ei-toivottuja keltaisen sävyjä. Shampoo tekee hiuksistasi pehmeät, kiiltävät ja silkkiset.

Tuotteiden sisältämä arganöljy on harvinainen ja arvokas öljy, joka korjataan ja uutetaan arganpuun pähkinöistä. Vuosisatojen ajan Välimeren alueen naiset ovat käyttäneet arganöljyä kauneudenhoidossaan saavuttaakseen eloisan ja terveennäköisen ihon sekä hiukset. Moroccanoil käyttää kaikissa tuotteissaan vain korkealuokkaisinta kylmäpuristettua arganöljyä, jota saadaan Marokossa kasvavien arganpuiden pähkinöistä.