Myyntituotteet

Osa edustamistamme brändeistä löytyvät täältä. Myymälästämme löytyy myös muilta merkeiltä tuotteita ja tuote-eriä. Myynnissä myös muuta kauneuteen ja muotiin liittyvää. Olemme laajentamassa myymäläämme pikkuhiljaa, joten pysy kuulolla. Tervetuloa liikkeeseemme shoppailemaan ja tekemään löytöjä!

Joe Blascon meikkituotteet sisältävät paljon väripigmenttejä, joten ne ovat käytössä erittäin riittoisia. Tuloksena on upea meikki, joka kestää ihollasi koko päivän!

Joe Blascon meikkejä ei ole testattu eläimillä ja Joe Blasco löytyy Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listalta.

Joe Blascon Skin Care Collection -ihonhoitotuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.
Ihonhoitotuotteet sisältävät merilevistä saatuja mineraali- sekä hivenaineita ja ovat kaikki listattuna Helsingin allergia- ja astmayhdistyksen sivuilla. 


Laadukkaiden ripsituotteiden valmistuttaja LashLovers Oy on kehittänyt ripsienpidennysten käyttäjille tehokkaan ja hellävaraisen Beauty Wash -puhdistusvaahdon. Tuote on hajustamaton ja se on valmistettu Suomessa.

Ehdoton tuote jokaiselle ripsipidennysten käyttäjälle.

Matrix - kaikki mitä tarvitset hiusten hoitoon ja muotoiluun! Laaja tuotevalikoima sisältää ratkaisun kaikille hiustyypeille. Innovatiiviset koostumukset, ajan tasalla olevat muotoilutuotteet ja korkea laatu tekevät Matrixista yhden aikamme parhaista hiustuotesarjoista. 


Sim Sensitive DS hiustenhoitotuotteet ovat korkealuokkaisia, kotimaisia ja hajusteettomia tuotteita ihmisille jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä.  DS -sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla. Tuotesarja on vegaaninen.

Tuotteiden sisältämä arganöljy on harvinainen ja arvokas öljy, joka korjataan ja uutetaan arganpuun pähkinöistä. Vuosisatojen ajan Välimeren alueen naiset ovat käyttäneet arganöljyä kauneudenhoidossaan saavuttaakseen eloisan ja terveennäköisen ihon sekä hiukset. Moroccanoil käyttää kaikissa tuotteissaan vain korkealuokkaisinta kylmäpuristettua arganöljyä, jota saadaan Marokossa kasvavien arganpuiden pähkinöistä.