Kasvohoidot

Kasvohoidoissa käytössämme on BiON-tuotesarja. Käytettävät tuotteet valitsemme aina ihotyypin- ja sen tarpeiden mukaisesti sekä asiakkaan toiveita kuunnellen. 


Hoitolasta löydät BiONin huippu laadukkaat sekä monipuoliset kotihoito tuotteet joista voimme yhdessä valita juuri sinun ihollesi sopivimmat. Ostoksia voit tehdä hoitojen yhteydessä tai varata erillisen ajan, jolloin voimme rauhassa löytää juuri sinun ihollesi parhaiten sopivat tuotteet.

--------------------------------------------------------------------------------

Lift Meso Consept - Mikroneulaushoito kasvoille 130€
Lift Meso Consept - Mikroneulaushoito kasvoille ja kaulalle 160€
Lift Meso Concept - Mikroneulaushoito kasvoille, kaulalle&decolleteelle 180€

Välitön, ainutlaatuinen ihoa kirkastava ja nuorentava hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Lift MESO Concept on uusi hoitomuoto jolla aktivoidaan ihon uudistumista ja nuorentumista eri ihoalueille. Lift MESO konsepti koostuu Lift MESO mesoterapiahoidosta ja kotihoitotuotteista. Asiakkaan kotihoito tukee hoitolassa tehdyn hoidon vaikutusta.

Lift MESO hoidossa ihoon tehdään pieniä mikro-aukkoja näin optimoidaan aktiivisten ainesosien vieminen syvälle ihokudokseen -Juuri sinne missä se vaikuttaa parhaiten. Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia Kollageeni ja elastaani kuituja ihokudokseen.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, 10%- tai 20%- AHA-happokuorinta, aktiiviseerumi + mikroneulaus, rauhoittava naamio ja suojavoide.

Sarjahoitona seuraavat käsittelyt -10%.


BiON Happokuorinta 73€
BiON Happokuorinta Ihonpuhdistuksella 83€

BiON happokuorinta ihotyypin mukaisesti joko maitohapolla tai glykolihapolla tehtynä.

Happokuorinnat uudistaa ihoa tehokkaasti, kirkastaa ihonsävyä, tasoittaa aknearpia, supistaa laajentuneita ihohuokosia, hoitaa kuivaa ja hilseilevää ihoa, häivyttää pigmenttiläiskiä sekä madaltaa ryppyjä ja juonteita.

Näkyviä tuloksia saadaan jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen mutta pidempi aikaisten tulosten saavuttamiseksi hoitoa suositellaan tehtäväksi 3-6 kerran sarjahoitona noin 1-2 viikon välein. Sarjahoidot suunnitellaan aina yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaisesti. Hoito sopii myös kuivalle ja herkälle iholle.

Sarjahoitona seuraavat hoitokerrat -10%.

Carboksi Kasvohoito 79€
Carboksi Kasvohoito Ihonpuhdistuksella 89€
Timanttihionta & Carboksi Kasvohoito 105€
Timanttihionta, Ihonpuhdistus & Carboksi Kasvohoito 115€
BiON Maitohappokuorinta & Carboksi Kasvohoito 105€
BiON Maitohappokuorinta, Ihonpuhdistus & Carboksi Kasvohoito 115€

Carboksi hoidossa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin. Se kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita ja edistää ihon puhdistumista. Hoito parantaa ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus- ja öljytasapainoa. Hoidon aikana tunnet hiilidioksidi kuplien kutittelun iholla. Sopii kaikille ihotyypeille. 

Sarjahoitona seuraavat hoitokerrat -10%.

Rentouttava Kasvohoito 73€

Hoitotuotteet valitaan aina yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaisesti.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvo-, kaula-, decolletee- ja hartiahieronnan, tehoseerumin, naamion ja hoitovoiteet.

Täydellinen Kasvohoito 83€

Hoitotuotteet valitaan aina yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaisesti.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon syväpuhdistuksen ultraäänella tai mekaanisesti, kasvo-, kaula-, decolletee- ja hartiahieronnan, tehoseerumin, naamion ja hoitovoiteet.

Timanttihionta 68€
Timanttihionta Ihonpuhdistuksella 78€
Timanttihionta Rentouttavalla Hieronnalla 78€
Timanttihionta Ihonpuhdistuksella ja Rentouttavalla Hieronnalla 88€
Timanttihionta & Carboksi Kasvohoito 105€
Timanttihionta, Ihonpuhdistus & Carboksi Kasvohoito 115€

Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Se kirkastaa, heleyttää, puhdistaa ja uudistaa ihoa.

Ihonpuhdistus 60€

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihonpuhdistuksen joko mekaanisesti tai ultaäänellä tehtynä, naamion ja hoitovoiteet.

Tehokas kaksoispuhdistus 70€

Todellinen tehopuhdistus iholle!

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon syväpuhdistuksen sekä ultraäänellä että mekaanisesti tehtynä, naamion ja hoitovoiteet.

Ihonpuhdistus selälle 55€

Puhdistava hoito koko selälle.