Kestopigmentoinnit


KESTOPIGMENTOINNIT

Toiveena luonnollisen kauniit, kasvoja kehystävät kulmakarvat tai silmienrajaukset? Kestopigmentoinnilla saadaan aikaan luonnollinen ja huoliteltu, kasvojen omia piirteitä kauniisti korostava lopputulos.

Kestopigmentoinnilla tarkoitetaan kulmakarvojen ja silmänrajausten pysyvää korostamista. Siinä pigmentointiväri viedään steriilillä pigmentointineulalla ihon epidermiskerrokseen jossa se kestää ihotyypistä riippuen yleisimmin 2-5 vuotta ja haalistuu pikkuhiljaa ihon uusiutumisen myötä. Tämä mahdollistaa sen, että kestopigmentoinnin sävyä ja muotoa on mahdollista hieman muunnella vuosien saatossa, toisin kuin tatuointeja joissa väripigmentti on viety syvemmälle ihoon. Pigmentoinnin kestoa voidaan pidentää ja ylläpitää uusimalla käsittely muutaman vuoden välein.

Käytössämme on erittäin laadukkaat ja puhtaat Swiss Color® pigmentointivärit. Swiss Color® kestopigmentointi värit ovat valmistettu Sveitsissä noudattaen kaikkia Euroopan unionin standardeja. Pigmentit ovat dermatologisesti testattu ja hypoallergeeniset. Niiden ainutlaatuinen koostumus minimoi allergisten reaktioiden riskin.

Swiss Color® pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, vaarallisia atso-värejä, ei PAH- yhdisteitä (Polysykliset aromaattiset hiilivedyt), eikä kiellettyjä raskasmetalleja, tai vaarallisia aromaattisia amiineja kuten NDELA!

Kestopigmentointiin varataan aikaa pigmentoitavasta alueesta riippuen 1,5-3 tuntia. Ennen pigmentoinnin aloittamista saat täytettäväksi esitietolomakkeen jonka käymme yhdessä läpi. Pigmenttien värit, sävyt ja mallit suunnitellaan aina huolellisesti yhdessä juuri sinun kasvojen piirteisiin sopiviksi sekä toiveitasi kunnioittaen. Varsinainen pigmentointi aloitetaan vasta kun olet hyväksynyt esipiirroksen.

Ennen pigmentoinnin aloittamista käsiteltävä alue puudutetaan jotta käsittely olisi mahdollisimman kivuton. Käsittelyssä pigmentointiväri viedään steriilillä pigmentointineulalla ihon epidermiskerrokseen. Heti käsittelyn jälkeen pigmentointi on aina n. 30-50% voimakkaampi ja tummempi kuin suunniteltu lopputulos, mutta ihon parantuessa väri haalistuu ja jälki pehmenee. Käsittelyn jälkeen alueella saattaa olla punoitusta ja turvotusta mutta nämä helpottavat yleensä jo seuraavaan päivään mennessä.

Muutaman päivän kuluessa alueelle muodostuu rupikerros, jota voidellaan ohjeen mukaisesti siihen tarkoitetulla hoitovoiteella jonka saat mukaasi pigmentoinnin jälkeen. Saat mukaasi myös kirjalliset kotihoito-ohjeet joiden noudattaminen on ehdottoman tärkeää.

Jotta kestopigmentoinneista saadaan kauniit ja vuosia kestävät, käsittely uusitaan 6-12 viikon kuluttua ensimmäisestä kerrasta. Jälkipigmentoinnin tarkoituksena on viimeistellä pigmentoinnit, täyttää mahdollisesti vaalentuneet kohdat sekä tarvittaessa muutella värisävyä tai muotoa.

Silmänrajausten kestopigmentointi

Silmänrajaus tehdään aivan ripsien tyveen silmänmuodon mukaisesti jolloin tulos on upean luonnollinen mutta kaunis ja katsetta kirkastava. Silmänrajaus voidaan tehdä pelkästään yläluomelle tai halutessa myös alaluomelle. Alaluomelle teemme vain osittaista pigmentointia silmän ulkonurkkaan, emme koskaan voimakasta koko silmän rajausta.

Kulmakarvojen kestopigmentointi

Kulmakarvojen kestopigmentointiin voimme soveltaa erilaisia tekniikoita.

Shadow-tekniikkalla kulmiin pigmentoidaan koko esipiirroksen mukainen alue. Käsittely tehdään kestopigmentointilaitteella jonka käsikappaleen päässä olevat pienet ja ontot neulat kuljettavat väriä ihon sisään. Lopputulos on luonnollinen, tasaisen pehmeä, puuterimainen ja kevyt kuin päivämeikki. Shadow-kulmat kestävät iholla yleisimmin noin 2-3 vuotta ja ne haalistuvat tekniikoista tasaisimmin ilman, että ihossa näkyy voimakkaita epätasaisuuksia.

3D-Karvatekniikkalla matkimme kulmakarvojen luonnollista kasvua ja ihoon pigmentoidaan ohuella nano-neulalla oikeita karvoja muistuttavia viivoja oman karvan kasvusuunnan mukaisesti.

Yhdistelmätekniikassa kulmakarvojen "pohja" pigmentoidaan shadow-tekniikalla. Päälle voidaan tehdä karvamaisia viivoja joko koko alueelle tai osittain tuomaan haluttua korostusta.

Muutama seikka jotka tulisivat huomioida ennen kestopigmentointiin tuloa:

- Ensimmäisen 24h aikana pigmentointia ei saa kastella lainkaan.

- Vältä noin viikon ajan hankausta, raapimista sekä kosmetiikkaa pigmentoidulla alueella. Myös sauna, solarium ja uiminen ovat kiellettyjä.

- Käsittelyn jälkeen iho saattaa olla turvoksissa, punoittaa ja pigmentointi näyttää haluttua lopputulosta tummemmalle. Käsitellylle alueelle muodostuu rupikerros, joka kestää iholla vaihtelevasti 5-12 vuorokautta.

- Voimakas UV-säteily voi haalistaa pigmentointeja. Paranemisvaiheessa (n. 10vrk) olisi hyvä välttää aurinkoa kokonaan, tämän jälkeen suojaa pigmentoitu alue aurinkosuojavoiteella.

- Silmänrajauksia tehtäessa ripsienpidennyksen on otettava pois, kunnes pigmentointi on täysin parantunut.

- Ripsiseerumin käyttö tulisi lopettaa 6kk ennen silmänrajauspigmentointien tekoa. Seerumin käyttö vaikuttaa luomirajan veren- ja lymfanesteenkiertoon ja siksi kasvattaa pigmentin leviämisriskiä.

- Joissakin tapauksissa, esimerkiki ihon ollessa kovin rasvoittuva, saatetaan tarvita jopa kolme tai neljä käsittelykertaa halutun lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Pigmentoinnit eivät sovi jos:

  • Olet alle 18 vuotias
  • Olet raskaana tai imetät
  • Olet kovassa funssassa tai kehossa on jokin tulehdus, esimerkiksi parantumaton haava
  • Sinulla on HIV- tai hepatiitti-tartunta
  • Sinulla on keloidi tai taipumusta arven liikakasvulle
  • Sairastat syöpää tai syöpähoitojen päättymisestä on alle 12kk

Kysy lääkäriltä mikäli:

  • Sinulla on diabetes
  • Käytät verenohennuslääkkeitä

Hinnasto

Yläluomen rajaus 330€

Ylä- ja alaluomen rajaus 360€

Kulmien kestopigmentointi 360€

Hinnat sisältävät ensimmäisen pigmentointikerran, vahvistuskäsittelyn 6-12 viikon kuluessa sekä hoitovoiteen.

Tarvittaessa 3. käynti 6-12 viikon kuluessa 80€

Jatkovahvistukset meillä tehdyille pigmentoinneille 140-180€

Kestopigmentoinneilla saadaan luotua hyvin erityylisiä lopputuloksia. Sopisiko sinulle ennemmin luonnolliset ja pehmeän puuterimaiset kulmat? Vai kenties voimmakkaammin meikatumman näköiset?

Ajanvaraukset kestopigmentointiin vain puhelimitse numerosta 0400 667 567.

Nettiajanvarauksen kautta voit varata itsellesi ILMAISEN 30 minuutin mittaisen kestopigmentoinnin konsultointiajan, mikäli haluat päästä kasvotusten juttelemaan pigmentoinneista ja suunnittelemaan juuri sinulle sopivat kulmat/silmänrajaukset. Konsultointi ei velvoita kestopigmentointeihin.